Shalom, Ystävät!

Kesä on painumassa syksyn puolelle. Kokoukset ovat olleet kesän koronatauolla.Varovaisesti elokuulla olemme avanneet ovet uskovien kokoontumisille.

Kirsikkapuu on ollut meille ihmetyksen aihe. Omenapuut kukkivat iloisesti alkukesästä ja kirsikkapuu oli ruskea ja näytti kuolleelta. Ehdotin jo, että se pitäisi hakata pois.

Voitto sääli puuta ja aloimme rukoilla sille elämää. Aluksi ilmestyi nuppineulan pään kokoinen silmu ja vähitellen kukka kukalta elämä näyttäytyi tyvestä latvaan. Kukkien jälkeen tulivat lehdet ja nyt ovat raakileet ilmestyneet.

Jeesus sanoi Matt. 24:ssä ” Oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte että kesä on lähellä.” Meillä merkkinä on kirsikkapuu. Elokuun alkuun asti kuiviin oksiin ilmestyi kukkia. Minulle se saarnaa Jeesuksen pikaisesta tulemisesta.

Jeesuksen paluuseen liittyy paljon dramatiikkaa; luonnon mullistuksia, sotia, ruttoa, nälänhätää ja kansakuntien horjumista, pelkoa ja hätää, sekasortoa monin paikoin. Jeesus jatkaa:” Valvokaa siis, sillä ette tiedä minä päivänä teidän Herranne tulee.” Jeesus ei sano että emme tunnistaisi Hänen tulemisensa merkkejä tai vuosisataa tai vuotta, kuukaudestakaan Hän ei puhu mutta päivä on salattu. Rukoillaan päivittäin armoa pysyä valvomassa ja odottamassa Herran ilmestymistä omileen. Amen.